Αναζητηση 👁‍🗨

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ο Καιρός στον Αλικιανό από τον Μετεωρολογικό Σταθμό του Σχολείου μας (πατήστε εδώ για άνοιγμα σε πλήρες παράθυρο)

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


   ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
 ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤ.& ΔΕΥΤ.ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ                    Αλικιανός, 16-1-2015
Δ/ΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ              
            ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΙΚΙΑΝΟΥ                                     Προς :   Τουριστικά Γραφεία

             

   Πληροφορίες:
Τηλ: 2821077166
Fax: 2821077166
Email : mail@lyk-alikian.chan.sch.gr

               
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η       Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

    Για την εκδρομή της Β’ Λυκείου του σχολείου μας στην ΑΘΗΝΑ ζητούμε ΚΛΕΙΣΤΕΣ προσφορές από τα τουριστικά γραφεία μέχρι την ΤΡΙΤΗ 27-1-2015 και ώρα 12.00 π.μ. στα γραφεία του Λυκείου μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 12-2-2015: Αναχώρηση από έδρα σχολείου για λιμάνι Σούδας και ακτοπλοϊκώς για Πειραιά.
13-2-2015: Πρωινή άφιξη στον Πειραιά και μεταφορά στο Σύνταγμα. Επίσκεψη το πρωί στη Βουλή των Ελλήνων. Μετάβαση το μεσημέρι στο Ευγενίδειο Ίδρυμα (Πλανητάριο). Μετάβαση το απόγευμα στο “The Mall” Αμαρουσίου. Επιστροφή και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
14-2-2015: Επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Ακρόπολης, στο Μουσείο και το απόγευμα μετάβαση στο “Allou! Fun Park”. Μετάβαση στο λιμάνι του Πειραιά και ακτοπλοϊκώς για Σούδα.
15-2-2015: Άφιξη στη Σούδα και επιστροφή στην έδρα του σχολείου. Ολοκλήρωση εκδρομής.
     
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Πέμπτη  βράδι, 12/2/2015
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Κυριακή πρωί, 15/2/2015


ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ
1. Το ξενοδοχείο να είναι τουλάχιστον 3 αστέρων (επίσημος χαρακτηρισμός ΕΟΤ).
2. Η διαμονή των μαθητών στο ξενοδοχείο θα είναι  σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια και των συνοδών καθηγητών σε μονόκλινα δωμάτια.
3. Όλοι οι μαθητές θα μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο - δεν επιτρέπεται ο χωρισμός τους σε δύο ξενοδοχεία, ανεξαρτήτως της μεταξύ τους εγγύτητας.
4. Σε όλα τα μέλη της εκδρομής θα προσφέρεται πρωινό από το ξενοδοχείο.
5. Τα λεωφορεία πρέπει να είναι τουριστικά (όχι διώροφα), με κλιματισμό, μουσική, μικροφωνική εγκατάσταση, φαρμακείο, ζώνες ασφαλείας και να πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις κυκλοφορίας. Δέκα (τουλάχιστον) ημέρες πριν την πραγματοποίηση της εκδρομής θα προσκομισθούν στο σχολείο ασφαλιστήρια συμβόλαια των λεωφορείων και φωτοτυπίες  από τις άδειες κυκλοφορίας, όπου και θα πρέπει να φαίνεται υποχρεωτικά ότι έχει πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος από τα ΚΤΕΟ.
6. Τα λεωφορεία θα είναι στη διάθεση των μαθητών σε συνεχή βάση για κάθε αναγκαία μετακίνηση.
7. Για τις ακτοπλοϊκές μεταφορές του σχολείου ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες μαθητές θα είναι τακτοποιημένοι  με εισιτήρια σε καμπίνες (κρεβάτια σε όλους τους μαθητές) και οι συνοδοί καθηγητές σε δίκλινες καμπίνες.
8. Δέκα μέρες μετά την κατοχύρωση του διαγωνισμού, ο μειοδότης είναι υποχρεωμένος να φέρει ΓΡΑΠΤΗ επιβεβαίωση του ξενοδοχείου ότι διαθέτει τον απαιτούμενο αριθμό δωματίων (μονόκλινα, δίκλινα,  τρίκλινα) τη συγκεκριμένη ημερομηνία άφιξης για τη διαμονή  αποκλειστικά και ονομαστικά των μαθητών και συνοδών καθηγητών που συμμετέχουν στην εκδρομή του  σχολείου μας.
Επίσης, μια εβδομάδα πριν την αναχώρηση το σχολείο πρέπει να έχει λάβει τους αριθμούς των δωματίων του ξενοδοχείου ώστε να γίνει η κατανομή των μαθητών σε αυτά.
9. Δέκα μέρες μετά την κατοχύρωση του διαγωνισμού, ο μειοδότης είναι υποχρεωμένος να φέρει ΓΡΑΠΤΗ επιβεβαίωση  της Ναυτιλιακής εταιρείας για την κράτηση των διαθέσιμων καμπινών για τη μεταφορά του σχολείου μας και κατά τις δύο διαδρομές (Σούδα – Πειραιάς & Πειραιάς – Σούδα). Μια εβδομάδα πριν την αναχώρηση το σχολείο πρέπει να έχει λάβει τους αριθμούς των καμπινών, ώστε να γίνει η κατανομή των μαθητών σε αυτές.
10. Στο φάκελο της προσφοράς θα υπάρχει φωτοτυπία της άδειας λειτουργίας  γραφείου γενικού τουρισμού του ενδιαφερομένου.
11. Θα υπάρχει ομαδική ασφαλιστική κάλυψη για όλους τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές.
12. Από τη συνολική αξία της εκδρομής το 20% θα παρακρατηθεί σαν  εγγύηση ακριβούς τήρησης των προϋποθέσεών της και θα αποδοθεί μετά την ολοκλήρωσή της.
13. Το σχολείο θα επιλέξει την προσφορά που θα εγγυάται την καλύτερη και  ασφαλέστερη διεξαγωγή της εκδρομής και ταυτόχρονα θα είναι επαρκώς προσιτή οικονομικά.
14. Οι μαθητές της Β’ Τάξης του σχολείου μας είναι 35 και αναμένεται να συμμετάσχουν στην εκδρομή 31 μαθητές, ενώ οι συνοδοί καθηγητές είναι 3.

       ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Το πρόγραμμα επισκέψεων εντός της Αθήνας μπορεί να τροποποιηθεί.


                                                                         Ο Διευθυντής του Σχολείου  
 

                                                                               Μαυρογένης Ιωάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το σχόλιό σας...

Συνολικες προβολες σελιδας