Αναζητηση 👁‍🗨

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ο Καιρός στον Αλικιανό από τον Μετεωρολογικό Σταθμό του Σχολείου μας (πατήστε εδώ για άνοιγμα σε πλήρες παράθυρο)

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Επίσκεψη στον ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ "Ηλιαχτίδα"

Την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 οι μαθητές της εθελοντικής ομάδας της Α’ τάξης του Γενικού Λυκείου Αλικιανού στα πλαίσια του προγράμματος αγωγής υγείας με θέμα
<<Εθελοντισμός- Στάση ζωής>> επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία ‘’ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ’που εδρεύει στο Ηράκλειο. Μας έγινε ενημέρωση για το έργο του συλλόγου από την πρόεδρο ,κυρία Ευστρατίου Μαρία.Οπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά:Εθελοντισμός σημαίνει αγάπη,συνέπεια,προσήλωση στο στόχο!!Οι μαθητές συνοδεύονταν από την υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος,Κοκοτσάκη Ανδρονίκη και Μαλαθράκη Σοφία.Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της κυρίας Ευστρατίου:

¨ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ¨ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ
27 Απριλίου στις 12:12 μ.μ.

Ευχαριστούμε τους μαθητές της Α’ τάξης του Λυκείου Αλικιανού και τις καθηγήτριές τους Α. Κοκοτσάκη και Σ. Μαλαθράκη για την επίσκεψή τους στο γραφείο της Ηλιαχτίδας. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό το ενδιαφέρον των νέων να πληροφορηθούν αναλυτικά για το έργο του συλλόγου και την αξία του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.
#iliahtida
#mazi_megalonoume_tin_omada_mas

We would like to thank the students of the 1st Grade of Alikianos Senior High School and their teachers A. Kokotsaki and S. Malanthraki for their visit to the headquarters of Iliahtida. These young people's interest in learning more about the work of the association and the value of volunteering and social solidarity was particularly touching and heartwarming.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το σχόλιό σας...

Συνολικες προβολες σελιδας