Αναζητηση 👁‍🗨

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ο Καιρός στον Αλικιανό από τον Μετεωρολογικό Σταθμό του Σχολείου μας (πατήστε εδώ για άνοιγμα σε πλήρες παράθυρο)

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Τα κέρδη από το Χριστουγεννιάτικο παζάρι προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων μαθητές από το ΓΕΛ Αλικιανού

 Τον Δήμο Χανίων επισκέφτηκαν μαθητές της Α’ Λυκείου του ΓΕΛ Αλικιανού Χανίων για να παραδώσουν τροφοεπιταγές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, οι οποίες συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου φιλανθρωπικού bazaar του σχολείου. Τους μαθητές με τις συνοδούς υπεύθυνες καθηγήτριες υποδέχτηκε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, κυρία Ζερβουδάκη Ελένη.

Aρχικά, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου όπου έλαβαν ενημέρωση για την διεξαγωγή των συμβουλίων του Δήμου. Οι μαθητές μάλιστα ανέλαβαν ρόλους προέδρου, δημάρχου και γραμματέα και συμμετείχαν σε μία εικονική συνεδρίαση με μεγάλο ενδιαφέρον.


Στην συνέχεια, η κυρία Ζερβουδάκη τους ξενάγησε στους χώρους του κοινωνικού πλυντηρίου και παντοπωλείου του Δήμου Χανίων και τους μίλησε για την λειτουργία τους. Έντονος ήταν ο προβληματισμός και η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε σχέση με τις ανάγκες των συμπολιτών μας καθώς και το χρέος όλων, μικρών και μεγάλων, για προσφορά.

Η όλη δράση εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος που έχει αναλάβει το Γενικό Λύκειο Αλικιανού με θέμα τον εθελοντισμό ως στάση ζωής. Τους μαθητές συνόδευσαν οι υπεύθυνες καθηγήτριες του εν λόγω προγράμματος, κυρίες Ανδρονίκη Κοκοτσάκη και Γιούλα Κανιτσάκη, φιλόλογοι. Σημαντική είναι η στήριξη του διευθυντή, κυρίου Ιωάννη Μαυρογένη σε αυτές τις δράσεις.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το σχόλιό σας...

Συνολικες προβολες σελιδας