Αναζητηση 👁‍🗨

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ο Καιρός στον Αλικιανό από τον Μετεωρολογικό Σταθμό του Σχολείου μας (πατήστε εδώ για άνοιγμα σε πλήρες παράθυρο)

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ERASMUS+ : 2η Διεθνής Συνάντηση Εργασίας στο Μοντεφιασκόνε - Ιταλία

Στο Μοντεφιασκόνε στην Ιταλία, πραγματοποιήθηκε η  2η Διεθνής Συνάντηση Εργασίας για το πρόγραμμα "UpstechKey" που πραγματοποιείται στα πλαίσια του ERASMUS+ 2014-2016. Το Μοντεφιασκόνε  είναι μια όμορφη γραφική κωμόπολη περίπου 13.500 κατοίκων. Βρίσκεται περίπου 90 km B-BΔ της Ρώμης σε έναν λόφο που ξεκινά από τις όχθες της λίμνης Μπολσένα.

Ο χώρος των εργασιών ήταν το εκπαιδευτικό ίδρυμα IISS "C.A. Dalla Chiesa" στον χώρο του οποίου λειτουργούν Γυμνάσιο, Κλασσικό και Επιστημονικό Λύκειο, καθώς και Εκπαιδευτήρια Οικονομικού και Τεχνολογικού τομέα.
Το λύκειο Αλικιανού εκπροσώπησαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου Νικολάου Γιάννης και Κουμάκης Κυριάκος. Το πρόγραμμα της επίσκεψης στην Ελλάδα παρουσίασε με επιτυχία ο κ. Γιάννης Νικολάου. 
Εκτός από την παρουσίαση του Ελληνικού προγράμματος πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις και συζητήσεις με θέμα την παροχή Κινήτρων στους μαθητές, και την Πειθαρχία στο σχολικό χώρο. Δόθηκε λοιπόν η ευκαιρία  να γνωστοποιηθούν τα ισχύοντα σε κάθε χώρα, αλλά και να γίνει ανταλλαγή πολύτιμων εμπειριών. 

Η φιλοξενία των Ιταλών ήταν υποδειγματική και οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ευχάριστη διαμονή μας. Τους ευχαριστούμε και τους υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε όταν θα έχουμε την ευκαιρία να τους φιλοξενήσουμε στην πατρίδα μας.

Μια παρουσίαση με περισσότερες πληροφορίες & φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ

1 σχόλιο:

Αφήστε μας το σχόλιό σας...

Συνολικες προβολες σελιδας