Αναζητηση 👁‍🗨

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ο Καιρός στον Αλικιανό από τον Μετεωρολογικό Σταθμό του Σχολείου μας (πατήστε εδώ για άνοιγμα σε πλήρες παράθυρο)

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Επίσκεψη μαθητών του Λυκείου Αλικιανού στην Γερμανία

Ομάδα μαθητών και καθηγητών του Γενικού Λύκειο Αλικιανού Χανίων στα πλαίσια του προγράμματος eTwinning με τίτλο “Hey students: Teach2Learn <=> Learn2Teach”  που υλοποιήθηκε για τη σχολική περιόδο 2017 βραβεύτηκε με Εθνική και Ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας.

Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή μαθητών με το σχολείο Jungmannschule της πόλης Eckernforde της Γερμανίας με ταυτόχρονη επίσκεψη στο Αμβούργο από 23-28 Νοεβρίου 2018. Στη δράση αυτή συμμετείχαν οι μαθητές Γ. Κοτοβού, Μ. Κούσι, Ρ. Λαδοπούλου και Α. Παπανίκου καθώς και οι καθηγητές Ι. Νικολάου και Σ. Σταυγιαννουδάκης.

Στα πλαίσια αυτής της συνάντησης οι μαθητές φιλοξενήθηκαν σε Γερμανικές οικογένειες , ξεναγήθηκαν σε αξιοθέατα της Βόρειας Γερμανίας, γεύτηκαν τοπικά προϊόντα, παρακολούθησαν μαθήματα και γνώρισαν τον τρόπο λειτουργίας των Γερμανικών σχολείων.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των καθηγητών του Γενικού Λυκείου Αλικιανού με ανακοίνωση του, ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία μέρους των εξόδων για το ταξίδι αυτό το Δήμο Πλατανιά, την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό, τις ενορίες και τα εκκλησιαστικά συμβούλια των χωριών Αλικιανού, Βατολάκου, Αγιάς, Μεσκλών, Καράνου, Σκινέ, Φουρνέ, Κουφού, Πρασέ, Λάκκων και Σέμπρωνα της Πέμπτης Αρχιερατικής Περιφέρειας, καθώς και το φαρμακείο του Αικιανού που αναγνωρίζοντας τη διάκριση των μαθητών και των καθηγητών τους, συνέβαλλαν αποφασιστικά στην πραγματοποίηση αυτής της επίσκεψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το σχόλιό σας...

Συνολικες προβολες σελιδας